Forslag til teambuilding aktiviteter: Få 5 bedste bud her!

Forslag til teambuilding aktiviteter ⭐ | ✓ Sådan vælger du rigtigt! | ✓ Få 5 gode bud på sjove teamaktiviteter og øvelser. | ✓ Læs med her.

Forfatter: Steffen Andreasen

Forslag til teambuilding aktiviteter

Tag en genvej med populære forslag til teambuilding aktiviteter!

Leder du efter de helt rigtige teambuilding aktiviteter til dig og dine kollegaer – men er i tvivl om, hvor du skal starte – ja, så er du havnet det helt rigtige sted!

Du bliver klædt godt på til at vælge den rigtige teambuilding for jer

I de næste afsnit får du nemlig rigtig god viden om, hvad du skal overveje, før du vælger teamaktiviteter og teambuilding øvelser til hele teamet.

Og så slutter vi af med 5 af de allerbedste bud på lærerig og sjov teambuilding for hele holdet – så læs med og få super god inspiration til, hvilken aktivitet du skal vælge!

Rigtig god fornøjelse!

Et team samlet om forskellige forslag til teambuilding aktiviteter
Forslag til teambuilding aktiviteter: Omfatter alt fra sjove aktiviteter, der fremmer tillid og holdånd – til teambuilding-øvelser, der fokuserer på kommunikation, samarbejde eller blot på at bringe teamet sammen på en sjov og positiv måde.

Brug 3 min. og få 15 super tips: Gør dig til ekspert i dit teamarbejde her.

Saml teamet

Teambuilding øvelser, latter og høje highfives!

Teambuilding øvelser er en utrolig populær metode til at fremme holdånd og kreativ problemløsning i teams og medarbejdergrupper – i venskabelig konkurrence med hinanden.

Undervejs kan medarbejderne udfordre hinanden og lære hinanden bedre at kende – med masser af god stemning!

Som du sikkert allerede ved, findes der alle mulige former for teambuilding-aktiviteter – og dertil mange forskellige teambuilding øvelser.

Både de helt enkle og de mere komplekse aktiviteter – og lige fra gratis teambuilding øvelser til mere målrettede øvelser faciliteret af en professionel teambuilding-udbyder.

5 glade kollegaer til teambuilding-dag
Målrettede teamaktiviteter er en fantastisk måde at forbedre kommunikationen og samarbejdet i et team. Aktiviteterne er også en sjov måde at lære dine kolleger bedre at kende på, opbygge tillid – og selvfølgelig fremme sund konkurrence!

Brug 3 min. og få 5 ryste sammen lege: Start mødet med sjove icebreakers her.

Fede fællesoplevelser

Forkæl dit team med indendørs og udendørs teambuilding

Der er ingen tvivl om at teambuilding åbner for fede fællesoplevelser – og kan være med til at lære medarbejderne at tænke kreativt og arbejde tættere sammen.

Uanset om det er en aktiv udendørs teambuilding-øvelse eller en mere afslappet indendørs aktivitet, så er teambuilding den perfekte måde at slå sig løs sammen med kollegerne – og have det sjovt sammen i en afslappet stemning.

Så du er på rette vej, når du overvejer at forkæle teamet med udviklende og underholdende team aktiviteter!

Men hvordan vælger du sjove og udfordrende øvelser, hvor alle deltagerne føler sig inkluderede og kan bidrage til at løse opgaven forude?

Det får du svar på i næste afsnit – så hop bare videre!

Mennesker deltager i et forslag til teambuilding aktiviteter i skoven
Få gode oplevelser og et mere effektivt team når I sammen giver jer i kast med sjove indendørs og udendørs øvelser, som omfavner alle deltagerne. Det vigtigste er nemlig at vælge den rigtige aktivitet til teamet – hvor alle kan være med!

Brug 3 min. og få ny viden: Få et bedre teamsamarbejde med teambuilding her.

Ryst alle deltagere sammen

Vælg den rigtige teambuilding øvelse!

Teambuilding handler i høj grad om at ryste deltagerne bedre sammen – samtidigt med at fokus fx kan være på at opnå en bedre kommunikation eller samarbejdsevne i teamet.

Og her er det vigtigt at overveje, hvad du og teamet vil opnå med teambuilding-øvelsen – før du vælger en aktivitet og en facilitator.

Hvis du fx ønsker at fokusere på dit teams kreative problemløsningsevne – og søger en nem og god teambuildingøvelse, som du selv kan facilitere, så kan du med fordel vælge en af disse gratis teambuilding øvelser.

Men hvis du fx ønsker at fremme bedre kommunikations- og samarbejdsevner i et team eller en afdeling – og vil have en professionel facilitator på dagen – så spring videre til næste afsnit.

Her får du nemlig 5 af de allerbedste bud på sjov og lærerig teambuilding for hele dit team!

Kollegaer styrker teamsamarbejdet i naturen
Tænk over, hvad du og dit team ønsker at opnå med teambuilding-arrangementet og hver enkel teambuilding øvelse: Et bedre arbejdsfællesskab? Mere sjov på arbejdet? Bedre teamwork og kommunikation?

Brug 3 min. og få en super medarbejderdag: Få det bedste firmaevent her.

5 bud til dig

Sjov teambuilding dag: 5 super bud på jeres næste teambuilding aktivitet!

Som lovet får du her 5 konkrete bud på opbyggende og super sjove teamaktiviteter og øvelser – som med garanti ryster deltagerne sammen:

1. GPS Teambuilding: Giv den gas med teambuilding og GPS – i form af en super sjov skattejagt i det fri. I inddelte hold skal du og kollegaerne kæmpe om sejren – mens I styrker jeres sammenhold og samarbejdsevne.

Læs mere om GPS teambuilding her.

2. Fun Challenge: Denne sjove teambuilding er en af de mest populære team aktiviteter – med garanti for masser af latter, høje highfives og en styrket holdånd blandt deltagerne.

Læs mere om Fun Challenge her.

3. Viking Games: Der venter jer en fantastisk dag sammen – med legendarisk viking teambuilding. Så find jeres indre viking frem – og glæd jer til en venskabelig dyst iklædt vikingetøj og hjelm!

Læs mere om Viking Games her.

4. Boozt: Du og dine kollegaer får kvalitetstid sammen – med masser af sjove og opløftende teambuilding øvelser for alle deltagere. Der venter jer ganske enkelt et skud ekstra energi for både krop og sjæl.

Læs mere om Boozt her.

5. Brain & Body: Her kan I glæde jer til et genialt mix af let bevægelse og hjernevridende gåder. Du og holdet får både fascinerende og underholdende teambuilding – der booster jeres kommunikation og teamsamarbejde.

Læs mere om Brain & Body her.

Viking teambuilding
Legendariske Viking Games: Uanset om du leder efter en sjov måde at komme i kontakt med din indre kriger på eller bare ønsker noget nyt og anderledes til at pifte dit firmaarrangement op – så har viking teambuilding det hele!

Brug 3 min. og få viden + 10 gode tips: Lær hvad arbejdsglæde er her.

Vælg rigtigt

Få nye oplevelser sammen med en fantastisk teamdag

Du har i dette indlæg fået viden om og inspiration til at vælge den rigtige teambuilding til dig og dine kollegaer – og ikke mindst fået 5 af de allerbedste forslag til teambuilding aktiviteter.

Ønsker du selv at stå for jeres næste team dag – har du desuden fået en genvej til masser af gratis teambuilding øvelser.

Vi får jer succesfuldt i mål!

Vil du derimod hellere have professionel, effektiv og skræddersyet teambuilding – med 100% styr på alle detaljer?

Ja, er vi klar til at hjælpe dig godt i mål!

Kontakt os i dagbliv ringet op her.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg forslag til teambuilding aktiviteter

?

Du finder forslag til teambuilding aktiviteter gennem research online eller ved at kontakte en professionel teambuilding-leverandør – fx GoTeam.

En teambuilding-leverandør vil typisk afdække dine ønsker og sammensætte en teamdag efter netop dine og teamets behov.

Du kan også læse om GoTeams populære teambuilding her.

Hvordan vælger jeg de rigtige teambuilding aktiviteter?

Du vælger de rigtige teambuilding aktiviteter ved at først overveje, hvad du ønsker at opnå med jeres teambuilding.

Ønsker du fx at fokusere på problemløsning, kreativ tænkning eller kommunikation?

Når du ved det – bliver det meget nemmere for dig at finde de helt rigtige team aktiviteter.

Du kan også læse om forslag til teambuilding aktiviteter her.

Kilder og referencer

surfoffice.com: 50 Awesome Activities for Work

canr.msu.edu: Why building a team is so important

wrike.com: Ultimate Guide to Team-Building Activities and Exercises

hr.berkeley.edu: Steps to an Effective Team

paymoapp.com: 22 Activities That Your Team Won’t Sigh At

Bedøm: Klik på stjernerne

Gns. / 5. Antal:

Vær den første til at bedømme

Skriv en kommentar