Teambuilding

Teambuilding – hvor alle kan være med!

Sjov teambuilding der rykker fællesskabet!

Få stærkere samarbejde, tættere relationer og bedre kommunikation

– og ikke mindst en fantastisk, sjov og spændende teambuilding dag, sammen med dine kollegaer og GoTeam.

 • Få et sjovt og givende teambuilding arrangement
 • Skræddersyet teambuilding præcis efter dit behov
 • Prof. planlagte teambuilding events – I møder blot op
 • Du kan læse mere om GoTeam teambuilding her.

 

Se teambuilding aktiviteter her

71 741 731

Ring nu, telefonen er åben.

→ Eller bliv ringet op her


Vi kan kun sige til andre
– Prøv det!

Hanne Slaarup – KBH’s Lufthavne A/S


Prøv de bedste teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter – hvor alle kan være med!

Viking Games

Viking Games
Kæmp med og mod dine kollegaer i denne sjove, udfordrende og hyggelige teambuilding konkurrence! Test jeres kampduelighed og lattermuskler, samtidig med at relationer skabes og styrkes!

Viking Games

Highland Games

Highland Games
Iført skotskternet kilt, flot rødt skæg og til lyden af sækkepibe – kæmper I for klanens ære i sjove teambuilding aktiviteter. Prøv Axe Throwing, Cabertossing, Tug-O-War og meget mere!

Highland Games

Flere sjove teambuilding aktiviteter

Aktiviteter – hvor alle kan være med!

GoTeam Fun Challenge

– en sjov teambuilding konkurrence!
I skarp og sjov konkurrence kæmper I mod jeres kollegaer i forskellige aktiviteter! Her bliver I udfordret og skaber rammerne for samarbejde, kommunikation og fællesskab!

GoTeam Urban Rally

– avanceret skattejagt i byen!
Prøv skattejagtens intensitet og fantastiske fællesoplevelser i ét og samme teambuilding arrangement! I får “drøn på” og massere af sjove opgaver undervejs!

GPS Teambuilding

– GPS løb der udfordrer!
GoTeam har et af de mest sjove og udfordrende GPS løb, tør du prøve? Stærk holdindsats, strategi og kløgt er vigtigt for, at skabe jeres succes!

Who’s the Boss?

– skab årets sjoveste event!
Omdan jeres arbejdsplads til skueplads for ‘Kollega-Kampen’ – sjov og udfordrende dyst – hvem sætter kollega-skabet på plads og bliver årets kontorkonger?

GoTeam Boozt

– ny energi til hele holdet!!
Bliv tanket godt og grundigt op med action, fællesoplevelser og frisk luft i denne sjove dyst, der skaber gode grin og genoplader batterierne!

Brain & Body Challenge

– sjovt og actionmættet event!
Bliv udfordret på alle parametre – uden at være for fysisk hårdt. Strategi, samarbejde og klar kommunikation bliver afgørende for jeres succes!

Herregårdens Hemmeligheder

– en oplevelse I mindes!
Dyst med og mod dine kollegaer i historiske rammer – bueskydning, øksekast og sjove samarbejdsøvelser, samlet i een og samme populære pakke!

Snak & æd!

– kommunikation og kokkerier
Med naturen som ramme får I en velsmagende og øjenåbnende teambuildingevent! Få fokus på jeres kommunikation og kulinariske kompetencer!

Bue og burgere

– kan I ramme plet?
Først skal I ramme byttet, for derefter at lave klodens mest udsøgte burgere! Bare rolig, ingen blod på tøjet, men ren og skær hygge!

Firma Skovtur

Med skov, strand og højt til loftet, får du og dit team en uforglemmelig dag, der typisk afsluttes omkring bålets gløder – med et godt glas rødvin og masser af sjove anekdoter fra dagens oplevelser!.

Smilets Dag

Få fuld fokus på sjov, sammenhold og samlende fællesoplevelser. Styrk jeres relationer og skab en sjov og lærerig fælles historie, mens I knytter stærke kollegiale bånd – med masser af sjove udfordringer, grin og adrenalin!

Teambuilding hos jer

Slip helt for transport og logistik – få teambuilding leveret til din virksomhed! Vi skaber en fantastisk dag med din virksomhed som ramme – med samme høje kvalitet og store variation som altid!

Efter kurset var vi rystet rigtig godt sammen!


Vi var rigtig glade for arrangementet og har promoveret det internt i huset. På vores teambuilding dag var der mange forskellige medarbejdere fra flere lande og alle med forskellige kompetencer.

Efter kurset var vi rystet rigtig godt sammen og vores samarbejde har udviklet sig yderligere efterfølgende.

Bent Brandt Andersen – Logistics & Sales support Manager | Iveco Nordics & Baltics

Køb teambuilding til virksomheden i dag!

Bliv ringet op, når vi åbner igen!

Klik Her

Åben hverdage 9-17

Teambuilding rykker mennesker tættere sammen!

Professionelle og velafprøvede team building arrangementer har gennem årtier vist sig utrolig effektive for et utal af virksomheder og organisationer, som alle har ønsket at knytte medarbejdere og teams tættere sammen.

Ja, at smøre de fælles tandhjul, så at sige.

Effekten viser sig bl.a. i form af fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed – individuelt og fælles for teamet.

Som en af Danmarks allerførste professionelle teambuilding virksomheder har GoTeam bidraget til større sammenhængskraft og styrket motivation, samarbejdsevne og high performance teams i vidt forskellige virksomheder og organisationer siden 1997.

 • GoTeam har mere end 20 års erfaring
 • Fokuserer på at hjælpe hinanden i teamet
 • Skab bedre kommunikation, samarbejde og arbejdsglæde i teamet
 • Få de bedste idéer og aktiviteter til dit team
 • 100% skræddersyede tilbud.

Det er blandt andet i vores reflektion – at der sker læring!

Få mere arbejdsglæde og samarbejde

GoTeams aktiviteter og øvelser skræddersyes til dig og dit team, så de imødekommer netop jeres ønsker og behov.

Du får nem adgang til en verden af spændende, sjove idéer og fællesskabende udfordringer og oplevelser!

De vil styrke sammenhængskraften, kommunikationen og samarbejdsevnen i dit team.

Det giver fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed i det daglige.

Et team der hjælper hinanden!

Så glæd dig til at bryde med dagligdagens vante rammer og bringe nye kompetencer i spil, når du og dine kollegaer i fællesskab kaster jer ud i både udfordrende og sjove aktiviteter eller de mere målrettede kurser.

Du bliver med garanti positivt overrasket over både dig selv og dit team, når endnu en øvelse, mod fælles mål, gennemføres med fælles gejst, latter og sejrsglæde.


Det var et perfekt arrangement I afholdt og jeres fleksibilitet grundet vejrliget var prisværdigt!!

Richardt Sonnichsen – Director, Active Products MSc Chem. Eng. | NNE

Det knytter jer tættere sammen og motiverer jer til at nå nye højder – både individuelt og som team.

Vi afholder arrangementer, adventure og events over hele Danmark, og har netop udvidet med flere gode lokationer, hvor vi afholder teambuilding på Sjælland.

Du kan læse en artikel om GoTeam i Sjællandske Medier her.

Ofte stillede spørgsmål

Derfor skal du vælge GoTeam

Vi har udviklet og finpudset særligt designede forløb og aktiviteter gennem mere end 20 år, og det betyder at vi kan løse de behov, du måtte have – til din fulde tilfredshed og mere til!

Vi kommer gerne til din virksomhed og afholder arrangementet med jeres faciliteter som ramme. Desuden samarbejder vi med en række særligt udvalgte kursussteder over hele landet, så vi vil altid kunne tilbyde jer de optimale rammer for netop jeres arrangement!

Uanset om du vælger vores Teambuilding eller Events vil du og dit team opleve, at der med GoTeam er plads til alle – og at alle kan være med.

Det betyder, at I undervejs, mod fælles mål, bliver udfordret i passende grad – og ikke mindst at alle, selv i en varieret personalegruppe, får en rigtig god oplevelse, fra start til slut!

 • Vi har udviklet og finpudset vores aktiviteter siden 1997, og GoTeam er faktisk blandt de allerførste professionelle teambuilding-udbydere i Danmark
 • Du er garanteret teambuilding af højeste kvalitet – leveret til dig og dit team af GoTeams erfarne, engagerede og imødekommende instruktører
 • Det er nemt og enkelt at komme i gang med GoTeam. Ud fra jeres ønsker og behov skræddersyr vi det helt rigtige event til netop dig og dit team
 • Teamopgaver og de mange gruppeopgaver, er tilpasset jeres hold. Derfor får I en fantastisk team dag, hvor øvelserne vil give jer gejst og arbejdsglæde
 • Så hvad enten du søger sjove gåder, oplevelser i naturen, gode ideer, team lege eller andre team aktiviteter, så kontakt os nu.

80% oplever en forbedring med teambuilding!

GoTeam blev udvalgt til at være en del af det empiriske grundlag for en undersøgelse
der havde til formål, at analysere effekten og outputtet af teambuilding.

Undersøgelsen er foretaget af Copenhagen Business Academy.
Et uddrag af konklusionen, bekræfter netop det, vi i GoTeam oplever hver eneste dag!

 

“Vi har gennem vores teambuilding-studie defineret en tydelig sammenhæng i motivation, kommunikation og produktivitet i forbindelse med afholdelse af teambuilding.“

“Der er en klar, positiv tendens inden for både motivationen og kommunikationen – størstedelen af både virksomhederne og medarbejderne melder tilbage om en mærkbar forandring af disse efter teambuilding.“

    
“…Hele 80 % af de adspurgte virksomheder oplever en forbedring af den interne kommunikation efter en teambuilding, og det samme gælder 71 % af de ansatte.”

Teambuilding med GoTeam

Teambuilding – hvor alle kan være med!

Teambuilding

Sammen finder vi ud af, hvad der passer bedst til dit og dine kollegaers temperament. Med skræddersyet teambuilding får alle en sjov og lærerig dag, som I med garanti vil huske tilbage på med stor gejst og glæde.

Få skræddersyet din teambuilding her

Tema teambuilding

Du og dine kollegaer opdeles i hold, og I dyster i sjove konkurrencer. I får en anderledes teambuilding, som altid giver et stort smil på læben og selvfølgelig er både lærerig og sjov.

Vælg et sjovt & anderledes tema her

 

Skræddersyet teambuilding

Få styrket samarbejde, tættere relationer og bedre kommunikation

– og en oplevelse, I sent vil glemme!

Hos GoTeam får I målrettede teambuilding-events, der udvikler jer sammen.

 • Skræddersyet efter jeres behov
 • Alt fra et par timer til flere dage
 • Masser af muligheder og aktiviteter 

Lad os lave et arrangement, der løfter jeres humør og samarbejde til nye højder.

Ja tak, jeg vil høre mere – ring mig op!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er opbygning af et teams samarbejde! Det handler derfor om, at teamet skal være bedre til at hjælpe hinanden – og derigennem styrke deres samarbejde. Et solidt og godt team består ofte af forskellige gode kompetencer!

Det er også de kompetencer, der samlet set er den store styrke i teamet!

Formålet er derfor at løfte det gode samspil frem – så teamet bliver endnu bedre sammen.

Wikipedia skriver også lidt om emnet, men du kan nemt få meget mere at vide – når du kontakter os.

Se video!


Hvordan foregår teambuilding?

Vejen mod målet går gennem fælles aktiviteter og øvelser, hvor teamet fx fokuserer på at håndtere ofte velkendte problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde.

De fælles aktiviteter og øvelser varierer alt efter teambuilding-udbyder – og omfatter alt fra samarbejdsøvelser i forbindelse med løsning af spørgsmål og gåder, madlavning og rollespil til fysiske aktiviteter og øvelser såsom kajakroning, rapelling og overlevelsesture.

Hvad gør teambuilding for arbejdspladsen?

Professionelle og velafprøvede forløb har gennem årtier vist sig utrolig effektive for et utal af virksomheder og organisationer, som alle har ønsket at knytte medarbejdere og teams tættere sammen.

Effekten viser sig bl.a. i form af fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed – individuelt og fælles for teamet.

Teams med stærk sammenhængskraft trives og performer ganske enkelt bedre.

Utallige studier har fx påvist sammenhængen mellem god teambuilding og forøget trivsel, motivation og performance – senest via et studie fra Copenhagen Business Academy.

Hvad er formålet med teambuilding?

Omdrejningspunktet for teambuilding er fælles aktiviteter og øvelser, hvor teamet fx fokuserer på at håndtere ofte velkendte problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde.

Målet er grundlæggende at skabe sammenhængskraft og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i et team.

Behov, problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde er i mange tilfælde forskellige fra team til team.

Derfor er det vigtigt, at du enten er helt skarp på dine behov og ønsker til jeres næste arrangement – eller vælger et firma, der tager sig tid til at spore sig ind på dit og teamets behov og forventninger til lige præcis jeres event – og på den baggrund skræddersyr et forløb, som imødekommer netop jer.

Hvor kan teambuilding afholdes?

GoTeam dækker hele Danmark, så I kan få den bedste teambuilding oplevelse uanset hvor i landet, I befinder jer.

Løft samarbejdet i jeres team til et helt nyt niveau og få en fælles succesoplevelse, der motiverer i det fremtidige arbejde.

Kontakt os og hør mere om skræddersyede teambuilding aktiviteter i områderne omkring København, Aarhus, Aalborg, Odense osv. – vi arrangerer teambuilding alle steder i landet.

Hvilke årstider er bedst til teambuilding?

Både udendørs og indendørs teambuilding events er sjove og udbytterige året rundt.

Uanset om solen skinner fra en skyfri himmel eller regnen vælter ned i lårfede stråler, står vi klar i naturen med højt humør og lærerige aktiviteter, hvor alle kan være med.

Vi tager en snak med jer og arrangerer det bedste teambuilding arrangement i bagende sommersol, blæsende vinterkulde og alt derimellem.

Hvor lang tid varer et teambuilding event?

Et teambuilding event kan vare alt fra et par timer, til flere dage!

De fleste event varer et sted mellem 3-6 timer. Så er der rig mulighed for at få testet forskellige kompetencer af, og få en god frokost imellem aktiviteterne.

Hvad har GoTeam af teambuilding koncepter?

Du finder flere spændende og sjove koncepter hos os!

Er du interesseret i et firmaarrangement en hel eller halv dag med et sjovt tema, kan du læse mere om dem her.

Vi har mange flere temaer, det bedste du kan gøre er at skrive eller ringe til os på 71 741 731. Så hjælper vi dig med at finde det bedste!

Hvorfor teambuilding?

Hvorfor du/I skal benytte jer af teambuilding aktiviteter er der mange gode svar på!

Teams med stærk sammenhængskraft trives og performer ganske enkelt bedre.

Den sammenhængskraft opstår netop ved styrkelse af:

 • Samarbejde
 • Kommunikation
 • Og det, at skabe det fælles tredje!

Alle ovenstående værdier kan du og dit team skabe igennem teambuilding!

Læs mere om teambuilding her.

 • Teambuilding er guld værd, giv derfor dig selv og dit team muligheden for, at få nogle berigende fællesoplevelser! Skriv dine kontakt oplysninger i formularen, så ringer vi dig op!
 • Her afdækker vi dit behov, dine tanker og ønsker, som ender ud i et 100% skræddersyet tilbud til dig! Vi bruger gerne den ekstra tid, hvis der skulle være et spørgsmål eller to mere.

Fortæl os om dine tanker, ønsker & behov

Vi ringer dig op, inden for 30 min.