Prof. teambuilding ⭐

– Vælg et af de seks teambuilding-spor

Styrk dit teams relationer og kompetencer med GoTeams 100% skræddersyede og underholdende teambuilding-spor.

 • Sikrer fokus på det væsentlige
 • Løft jeres holdånd til det maximale
 • Forbedret og finpudset i gennem 20 år

Vælg nu retning – så har vi det bedste udgangspunkt for at skræddersy jeres perfekte arrangement med det helt rette udtryk!

- Vælg teambuilding-spor nu
Team er på teambuilding
Stærk holdånd er udbyttet, når professionelle læringsrammer bliver opsat! Det er en af årsagerne til du skal vælge GoTeam.

Et kæmpe hit hele vejen igennem!

Steffen & GoTeam hjalp os med at arrangere og facilitere Highlands Games for os til vores strategi – og teambuildingdag. Målet var at ryste en ny marketingafdeling sammen på 35 personer, hvor folk blev udfordret med opgaver, udenfor de vante rammer.

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra alle deltagere, og kan varmt anbefale dette teambuilding kursus til andre, der står og mangler en god teambuilding facilitator. Trods blæsevejret, gjorde Steffen & GoTeam alt for at vi havde en god eftermiddag, og det var et kæmpe hit hele vejen igennem.

Christine Danesø - Project Manager & Media Buyer | Danske Spil

Vælg retning for jeres teambuilding aktiviteter

– Og få mere værdi ud af jeres øvelser

Brug for vejledning til at vælge?

Så kontakt os på:

71 741 731

Få svar omkring god teambuilding

– Og bliv helt overbevist!

 • Hvordan foregår teambuilding?

  Målet med teambuilding er grundlæggende at skabe sammenhængskraft og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i et team.

  Vejen mod målet går gennem fælles aktiviteter og øvelser, hvor teamet fx fokuserer på at håndtere ofte velkendte problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde.

   

  De fælles aktiviteter og øvelser varierer alt efter teambuilding-udbyder – og omfatter alt fra samarbejdsøvelser i forbindelse med løsning af spørgsmål og gåder, madlavning og rollespil til fysiske aktiviteter og øvelser såsom kajakroning, rapelling og overlevelsesture.

   

  GoTeams teambuilding-aktiviteter skræddersyes til dig og dit team, så de imødekommer netop jeres behov. Du får nem adgang til en verden af spændende, sjove udfordringer og oplevelser, som vil skabe sammenhængskraft og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i dit team. Det giver fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed i jeres daglige samarbejde.

   

  Når du vælger GoTeams teambuilding, vil du opleve, at der er plads til alle – og at alle kan være med. Fra start til slut. Det betyder, at du og dit team bliver udfordret i passende grad undervejs, så I sammen står endnu stærkere, når I som team møder fremtidens udfordringer.

   

  GoTeams teambuilding foregår fx ved, at I inddeles i hold, som hver skal gennemføre en række forskellige samarbejdsøvelser, som imødekommer behovene, problemstillingerne og/eller udfordringerne i lige netop dit team.

  Samarbejdsøvelserne i hold suppleres ofte med individuelle aktiviteter – fx i form af bueskydning, øksekast eller rapelling. Alle øvelser og aktiviteter er udviklet, så de motiverer og engagerer – og gør jer klogere på jer selv og hinanden.

   

  Glæd jer til at kaste jer ud i spændende, lærerige og sjove øvelser og aktiviteter, der skaber et stærkt fundament for dit team, når I sammen møder fremtidens udfordringer.
  Mange kompetencer kommer i spil, og I bliver med garanti positivt overraskede over jer selv og hinanden undervejs – med fællesskabet og den gode oplevelse i centrum.

   

  I vil hver især føle jer som en vigtig del af det tandhjul, der skal fungere, for at I når jeres fælles mål – og sammen mærker, hvordan jeres succes giver vinger!

 • Hvilken teambuilding skal jeg vælge?

  Omdrejningspunktet for teambuilding er fælles aktiviteter og øvelser, hvor teamet fx fokuserer på at håndtere ofte velkendte problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde.
  Målet er grundlæggende at skabe sammenhængskraft og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i et team.

   

  Behov, problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde er i mange tilfælde forskellige fra team til team. Derfor er det vigtigt, at du enten er helt skarp på dine behov og ønsker til jeres næste teambuilding – eller vælger en udbyder, der tager sig tid til at spore sig ind på dit og teamets behov og forventninger til lige præcis jeres teambuilding – og på den baggrund skræddersyr et forløb, som imødekommer netop dem.

   

  GoTeams primære fokus er på, at du og dit team skal have værdi for jeres tid og penge. Sammen med dig afdækker vi derfor dine behov, tanker og ønsker til jeres næste teambuilding – og skræddersyr på den baggrund et forløb, som imødekommer dem – og mere til.

   

  Vælg jeres næste teambuildingforløb ud fra GoTeams seks overordnede spor:

  • Styrk jeres kommunikation
  • Skab bedre samarbejde
  • Styrk dit lederteam
  • Skab stærkere relationer
  • Skab fælles retning
  • Bare helt for sjov

   

  GoTeam tilbyder 100% skræddersyet teambuilding til dig og dit team ud fra et eller flere af de overordnede spor. Ring til GoTeam og få en snak, så afdækker vi sammen dit og teamets behov og forventninger til lige præcis jeres teambuilding.

   

  Uanset hvilken retning du går, vil du og dit team opleve, at der med GoTeam er plads til alle – og at alle kan være med. Det betyder, at I undervejs bliver udfordret i passende grad – fra start til slut – og at I sammen står endnu stærkere, når I som team møder fremtidens udfordringer.

   

  Så glæd jer derfor til at kaste jer ud i spændende og udfordrende aktiviteter, der skaber grobund for fællesskab, læring og udvikling for hele holdet!

 • Er teambuilding dyrt?

  Teambuilding kommer i mange forskellige varianter og prisklasser alt efter udbyder – ligesom den enkelte udbyders fokus på at skabe værdi for dig og teamet kan variere ganske meget.

   

  Er udbyderens fokus ikke på at jeres teambuilding skal skabe værdi for dig og dit team, så opnår I ikke at vokse på de områder, som I havde forventet. Og så er det ikke pengene værd. Uanset om prisen er høj eller lav.

   

  Derfor er det vigtigt, at du vælger en udbyder, der tager sig tid til at spore sig ind på dit og teamets behov og forventninger til lige præcis jeres teambuilding – og på den baggrund skræddersyr et forløb, som imødekommer netop dem.

   

  GoTeams primære fokus er på, at du og dit team skal have værdi for jeres tid og penge. Sammen med dig afdækker vi derfor dine behov, tanker og ønsker til jeres næste teambuilding – og skræddersyr på den baggrund et forløb, som imødekommer dem – og mere til.

   

  Når du vælger GoTeams teambuilding, vil du opleve, at der er plads til alle – og at alle kan være med. Det betyder, at du og dit team bliver udfordret i passende grad undervejs, så I sammen står endnu stærkere, når I som team møder fremtidens udfordringer.

   

  Så glæd dig til at bryde med dagligdagens vante rammer og bringe nye kompetencer i spil, når du og dine kollegaer i fællesskab kaster jer ud i både udfordrende og morsomme teambuilding-øvelser. Du bliver med garanti positivt overrasket over både dig selv og dit team, når endnu en øvelse gennemføres med fælles gejst, latter og sejrsglæde.

   

  Det knytter jer tættere sammen og motiverer jer til at nå nye højder – både individuelt og som team.

 • Virker teambuilding?

  Teams med stærk sammenhængskraft trives og performer ganske enkelt bedre.
  Utallige studier har fx påvist sammenhængen mellem god teambuilding og forøget trivsel, motivation og performance – senest via et studie fra Copenhagen Business Academy (se nedenstående uddrag af konklusionen):

   

  “Vi har gennem vores teambuilding-studie defineret en tydelig sammenhæng i motivation, kommunikation og produktivitet i forbindelse med afholdelse af teambuilding. Der er en klar, positiv tendens inden for både motivationen og kommunikationen – størstedelen af både virksomhederne og medarbejderne melder tilbage om en mærkbar forandring af disse efter teambuilding.
  […] Hele 80 % af de adspurgte virksomheder oplever en forbedring af den interne kommunikation efter teambuilding, og det samme gælder 71 % af de ansatte.”

   

  Teambuilding handler helt grundlæggende om at skabe sammenhængskraft – og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i et team.
  Sammenhængskraften skaber du effektivt med et teambuildingforløb, der har fokus på gode fællesoplevelser, der på underholdende vis understøtter og styrker kommunikationen og samarbejdsevnen i dit team.

   

  Professionelle og velafprøvede teambuildingforløb har gennem årtier vist sig utrolig effektive for et utal af virksomheder og organisationer, som alle har ønsket at knytte medarbejdere og teams tættere sammen. Effekten viser sig bl.a. i form af fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed – individuelt og fælles for teamet.

   

  Når du vælger GoTeam, er du derfor sikret velafprøvede, professionelle og anerkendte teambuilding-aktiviteter, som er udviklet og finpudset gennem mere end 20 år – leveret til dig og dit team af GoTeams erfarne, engagerede og imødekommende instruktører.

   

  GoTeams teambuilding-aktiviteter skræddersyes til dig og dit team, så de imødekommer netop jeres ønsker og behov. Du får nem adgang til en verden af spændende, sjove udfordringer og oplevelser, som vil styrke sammenhængskraften, kommunikationen og samarbejdsevnen i dit team. Det giver fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed i det daglige.

   

  Så glæd dig til at bryde med dagligdagens vante rammer og bringe nye kompetencer i spil, når du og dit team i fællesskab kaster jer ud i både udfordrende og morsomme teambuilding-øvelser. Du bliver med garanti positivt overrasket over både dig selv og dit team, når endnu en øvelse gennemføres med fælles gejst, latter og sejrsglæde.

   

  Det knytter jer tættere sammen og motiverer jer til at nå nye højder – både individuelt og som team.

 • Hvor afholdes teambuilding?

  Teambuilding kommer i mange forskellige varianter – og hvor teambuilding-forløbet afholdes er forskelligt alt efter udbyder og typen af aktiviteter og øvelser. Sidstnævnte omfatter alt fra samarbejdsøvelser i forbindelse med løsning af spørgsmål og gåder, madlavning og rollespil til fysiske aktiviteter og øvelser såsom kajakroning, rapelling og overlevelsesture.

   

  Det er derfor vigtigt, at du vælger en udbyder, der tager sig tid til at spore sig ind på dit og teamets behov og forventninger til lige præcis jeres teambuilding – heraf også til rammerne for afholdelse af jeres teambuilding – og på den baggrund skræddersyr et forløb, som imødekommer netop dem.

   

  GoTeams primære fokus er på, at du og dit team skal have værdi for jeres tid og penge. Sammen med dig afdækker vi derfor dine behov, tanker og ønsker til jeres næste teambuilding – og skræddersyr på den baggrund et forløb, som imødekommer dem – og mere til.

   

  GoTeam kommer fx gerne til dig og dit team – og udnytter jeres rammer optimalt.
  Desuden samarbejder GoTeam med en række særligt udvalgte kursussteder over hele landet. GoTeam kan derfor tilbyde jer optimale forhold – uanset hvilken del af landet I ønsker skal danne rammerne for jeres næste teambuilding.

   

  Så glæd dig til at bryde med dagligdagens vante rammer og bringe nye kompetencer i spil, når du og dine kollegaer i fællesskab kaster jer ud i både udfordrende og morsomme teambuilding-øvelser. Du bliver med garanti positivt overrasket over både dig selv og dit team, når endnu en øvelse gennemføres med fælles gejst, latter og sejrsglæde.

   

  Det knytter jer tættere sammen og motiverer jer til at nå nye højder – både individuelt og som team.

En alternativ og sjov teambuilding oplevelse

I anledning af vores Case Camp på Sonnerupgård Gods, leverede GoTeam en alternativ og sjov teambuilding oplevelse, som fungerede godt i forlængelse af en lang dag med faglige indslag. På dagen var instruktørerne engagerede, hjælpsomme og gode til at formidle meningen bag øvelserne.

Overordnet set var det en meget behagelig oplevelse, og jeg værdsatte personligt at kommunikationen var konkret og overskuelig. Jeg har efterfølgende kun modtaget positive tilbagemeldinger og jeg vil til hver en tid anbefale GoTeam til andre.

Rasmus Flindt - Talent & Development | TDC

Skab succes, fællesskab og trivsel

– Til glæde for både dig og virksomheden!

Teams med stærk sammenhængskraft trives og performer ganske enkelt bedre – og det gælder også for dit team. Sammenhængskraften skaber du effektivt gennem gode fællesoplevelser, der på underholdende vis understøtter og styrker kommunikationen og samarbejdsevnen i dit team.

GoTeams skræddersyede teambuilding-aktiviteter giver dig og dit team nem adgang til en verden af spændende, sjove og fællesskabende udfordringer og oplevelser, som vil styrke og forankre jeres relation til hinanden.

Det giver dit team fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed i det daglige.

Så glæd dig til at opleve hvordan fælles smil, latter, gejst og sejre knytter dig og dit team tættere sammen og motiverer jer til at nå nye højder – både individuelt og i fællesskab.

80% oplever en forbedring med teambuilding

– Konklusion: Motivationen og kommunikationen styrkes!

Vi i GoTeam blev udvalgt til at være en del af det empiriske grundlag for en undersøgelse skabt til at analysere effekten og outputtet af teambuilding – se evt. wiki forklaring.

Undersøgelsen er foretaget af Copenhagen Business Academy.
Et uddrag af konklusionen, bekræfter netop det, vi oplever hver eneste dag!

“Vi har gennem vores teambuilding-studie defineret en tydelig sammenhæng i motivation, kommunikation og produktivitet i forbindelse med afholdelse af teambuilding. Der er en klar, positiv tendens inden for både motivationen og kommunikationen – størstedelen af både virksomhederne og medarbejderne melder tilbage om en mærkbar forandring af disse efter teambuilding.

…Hele 80 % af de adspurgte virksomheder oplever en forbedring af den interne kommunikation efter en teambuilding, og det samme gælder 71 % af de ansatte.”

Klar til teambuilding?

– Vi ringer dig op!

Teambuilding er guld værd, giv derfor dig selv og dit team muligheden for, at få nogle berigende fællesoplevelser! Skriv dine kontakt oplysninger i formularen, så ringer vi dig op!

Her afdækker vi dit behov, dine tanker og ønsker, som ender ud i et 100% skræddersyet tilbud til dig! Vi bruger gerne den ekstra tid, hvis der skulle være et spørgsmål eller to mere – så udfyldt trygt formularen nu!

Vi kan kun sige til andre
– prøv det!

Hanne Slaarup - KBH's Lufthavne A/S

Bliv ringet op

Det er altid rart, at vide hvem vi taler med.
Skriv dit direkte nummer.
Vi sender dig selvfølgelig en bekræftelse.

✓ Forvent svar indenfor: 14 min.