Teambuilding Julefrokost

Teambuilding til årets julefrokost

– når jeres julefrokost skal op på et nyt niveau!

  • Sjove og stemningsfyldte aktiviteter
  • Super sjovt, og alle kan være med
  • Nemt, og vi kommer til jer!

Giv os en besked eller et ring på 71 741 731, og fortæl hvad der står på jeres ønskeseddel, så kan det være vi har pakken til jer.

Se teambuilding aktiviteter her

teambuilding julefrokost pakker

Bestil teambuilding til jeres julefrokost!

Ring: 71 741 731 – eller send en forespørgsel nu.

Teambuilding & julefrokost!

Julefrokosten, afholdt med kollegaerne på arbejdspladsen, har efterhånden 75 år på bagen!

De senere år er der opstået en tendens til at tilføje julefrokosten ‘noget ekstra’; noget man husker, og noget der gør at julefrokosten skiller sig ud og løfter sig over kun at handle om (alt for meget…) mad og indtagelse af store mængder våde varer…

Dette ‘noget ekstra’ er nøjagtig hvad du får med GoTeams julefrokost teambuilding – et fælles energiboozt, der giver både fest og fællesskab vinger og bliver det perfekte afsæt til en uforglemmelig aften!

Forestil dig hvordan snakken går når dagens oplevelser og udfordringer vendes og drejes – “hvordan løste I den dér med Da Vinci-koderne…?” eller “Hanne nede fra receptionen er jo en fantastisk bueskytte!”

Du får set dine kollegaer i et helt andet lys og kommer tættere på ‘mennesket bag kollegaen’ og det skaber sammenhold, trivsel og arbejdsglæde – og et langt bedre performende team!

Kontakt GoTeam med det samme – så gør vi dine “julefrokost teambuilding” ønsker til virkelighed!

Hvordan opstod traditionen med at holde julefrokost på arbejdspladsen?

Traditionen med at holde en julefrokost for arbejdspladsen, hvor såvel ledere som ansatte deltager på lige fod under uformelle rammer, opstod i årene efter 2. Verdenskrig.

I de første år op gennem slutningen af 40’erne bestod ‘frokosten’ blot af et nådigt glas portvin, indtaget på chefens kontor, som en fejring af højtiden og en markering af arbejdsårets kulmination og afslutning.

I løbet af 60’erne ændrede julefrokosten sig og antog en form som minder om den, vi kender i dag. Det arbejdsmæssige hierarki udlignes og man mødes i en ligeværdig fejring af højtidens komme, med hvad dertil hører af både vådt og tørt.

I 1976 udkom filmen ’Julefrokosten’ med Preben Kaas i hovedrollen og den var med til at definere julefrokosten som en vild, løssluppen og vovet fest.