Teambuilding Musik

Teambuilding musik

Teambuilding med musik, sang og dans!

Prøv en anderledes teambuilding med musik og rytmer, der udfordrer både dig og dine kollegaer. 

 

Se musik aktiviteter her

Teambuilding stomp

Teambuilding Stomp
Få samlet jeres rytmer og få opelvelsen af musik og rytmer der smelter sammen. Det er en fantastisk følelse når “det hele spiller.”

Teambuilding sang

Teambuilding sang
Det kan være grænseoverskridende at synge overfor hinanden, men vores dygtige sanglærer forstår at skabe trygheden i rummet for alle.

 
Teambuilding musik

Hvad er dine ønsker til et musisk teambuilding event? Vi har et stort netværk af prof. musikere, og kan levere teambuilding med musik i alle genre.

Teambuilding Kor

Kor og det at synge sammen skaber glæde verden over. Prøv alm. kor teambuilding eller måske som gospel-kor. Når vi synger sammen, vil I opleve grænser brydes og relationer skabes.

Teambuilding Dans

Dans er både spændende og lidt grænseoverskridende. Oplev dig selv og dine kollegaer blive undervist i dans, og måske hvis tiden er til det – kan I vise jeres kunnen om aftenen.

 

Fortæl os om dine tanker, ønsker & behov

Vi ringer dig op, inden for 30 min.

Musikalsk teambuilding der rykker jer tættere sammen!

Kast jer ud i en musikalsk teambuilding hvor selv de mest tonedøve kan være med!

  • Sjov og underholdende teambuilding
  • Flyt jeres grænser sammen
  • Skaber stor “teamspirit”
  • Giver masser af energi

Musik er noget vi alle kender, og kan sætte skub i samarbejdet og fællesskabsfølelsen – socialt og kollegialt! Prøv teambuilding med rytmer, stomp, korsang eller dans!

Teambuilding med musik

Det er altid en stor glæde at lytte til musik! Musik er terapi for sjælen som man nu siger. Men er sang, kor og musik/dans også givende for samarbejdet?

Her får du mulighed for at prøve:

  • Sang
  • Korsang
  • Stomp
  • Gospel
  • Samba

En fælles musikalsk oplevelse

Det spreder glædeshormoner når vi synger og det reducerer stress. Teambuilding med sang og musik er en sjov musisk fællesoplevelse, hvor grænserne udfordres.

Med stemmen som værktøj bliver tonen slået an, af vores dygtige musikinstruktører. Niveauet er højt, og instruktørerne kender til mange af de personlige udfordringer der kan være, når vi skal synge overfor hinanden!

Alle synger med

Ofte er det således, at enkelte i starten er ”på dybt vand” og udfordret på deres ”blufærdighed” – samtidigt kan alle sætte sig ind i situationen – og det er med til alle løfter hinanden op, til nye toner – så at sige.

Er det ikke sang der er i centrum, kan I blive udfordret på rytmer, når vores dygtige rytmiske stomp instruktører lærer jer, at finde rytmen sammen. Stomp giver en fantastisk energi og mange bliver helt høje, når det hele bare svinger. Her spiller I på spande, rundstokke og meget andet, der skaber de fede rytmer.

Dans, musik og flere kombinationer

Der er altid mulighed for at kombinere de musikalske teamudvikling oplevelser, med andre teambuilding aktiviteter og derved skabe en unik dag.

Nogle vælger også musik om formiddagen, dans eller andre gruppeopgaver om eftermiddagen. Dans er også noget vi mennesker bryder grænser ned med, og relationer skabes hurtigt på tværs af fællesskabet.

En helstøbt teambuilding dag

Uanset hvilket muligheder, inden for musikken du vælger, gør vi alt for I får en fantastisk og helstøbt teambuilding dag – ”hvor musikken spiller”

Få et arrangement hvor tonerne går højt, og glæden varer ved længe!

Vi kan kan afholde firmaarrangementet hos jer, eller på et af de populære konferencecentre i Nordsjælland, på Fyn, Jylland eller i København – som vi samarbejder med. Teambuilding musik er godt til events, jeres julefrokost eller firmaets sommerfest – valget er dit.

Kontakt os nu, eller læs mere under ofte stillede spørgsmål