Sitemap

Teambuilding – GoTeams spidskompetencer: Faktisk er GoTeam blandt de allerførste professionelle teambuilding firmaer i Danmark startet tilbage i 1997! Det giver os over 20 års erfaring med teambuilding.

Sjov teambuilding – Arrangementer kommer i mange størrelser, og det er vigtigt, at det er sjovt. Andre kurser er mere målrettede / fokuserede – dog stadig med glæden i fokus.

Kurser – Som nævnt ovenfor, så kommer alle kurser til at trække på smilebåndene hos de forskellige deltagere. Med prof. kurser fokuseres der på områder, kunderne ønsker lidt mere udvikling og fokus på.

Firmaevents – GoTeam både planlægger hele firmaarrangementer eller bidrager med gode indslag i form af gode ryste sammen oplevelser, teambuilding og andet sjov.

GoTeam – Er en af Danmarks mest seriøse teambuilding udbydere. Vi tror på, at forskelligheder skaber vores fælles styrke, og at vi kan bidrage til virksomheder, så mennesker finder den styrke sammen.

Kontakt – Her kontakter du os, vi har åbent alle hverdage 9 – 17.

For ledere, ledergrupper & ledelsen – kært barn har mange navne. Vores teambuilding målrettet de mennesker som skal tage dagligdagens “tunge” beslutninger.

Bedre relationer – Teambuilding kan være en nøgle til at få åbnet for de bedre relationer på arbejdspladsen.

Bedre kommunikation – At arbejde med kommunikationen igennem øvelser og aktiviteter er med til at øge effektiviteten i hverdagen.

Kick-off arrangementer – Mange virksomheder benytter kick-off events, her er det altid sjovt og givende at bringe teambuilding i spil.

Samarbejde – nøglen og essen til, at mange benytter teambuilding. Samarbejdet bliver ganske enkelt bedre, når vi arbejder sammen.

Sjælland – Der er utrolig mange gode og smukke steder på Sjælland, som skaber gode rammer for teambuilding på Sjælland. Både i det fri og på kursussteder.

Referencer – Mange af de glade kunder, der har prøvet teambuilding med GoTeam. Listen er langtfra “komplet”.

Anbefalinger – Det er både dejligt og fantastisk, når kunderne vender tilbage med berigende og rosende ord omkring deres oplevelser hos os.

Blog – Her skrives mange gode indlæg omkring teambuilding osv. Det er også her, at vi lægger cases og nyheder op. Så læs med på bloggen.