Teambuilding: Styrk din ledergruppe

– Køb teambuilding til din ledelse

GoTeams teambuilding for ledere skræddersys til dig og dit lederteam med det formål at forøge forståelsen for jeres individuelle kompetencer og forskelligheder.
– og ikke mindst hjælpe jer med aktivt at bruge dem til at styrke jeres ledergruppe.

  • Styrk det fælles lederskab
  • Skab forståelse for forskelligheder
  • Få stærkere sammenhold gennem teambuilding

Læs mere her


Teambuilding giver holdånd og bedre samarbejde
Børsen logo
Elgiganten logo
Tryg logo
Mærsk logo
Microsoft logo
Nordea logo

Køb Teambuilding til din ledergruppe

Kontakt os på:

71 741 731

Find kursen med teambuilding

– Skab vejen sammen til din og virksomhedens succes!

Teambuilding handler blandt andet om at skabe en stærk relation. Gode relationer er ofte nøglen til, at vi ser på hinanden med respekt for hinandens forskelligheder.

Denne respekt er grobund for holdånd og viljen til at holde hånden under hinanden, og bidrage til fælles succes.

En stærk ledergruppe og direktion, der forstår hinanden og derved får minimeret små interne “magtkampe”, står stærkere og kan styre virksomheden sikkert mod mål.

Fælles ånd smitter også af hele vejen ned igennem systemet – med andre ord er du og dine lederkollegaer kulturbærere, der viser vejen – et ansvar du tager seriøst, når du investerer i teambuilding for ledere.

Få et 100% uforpligtende opkald

Eller ring til os på 71 741 731

Teambuilding for ledere

– Skab god resonans i gennem Golemanns 6 ledelsesstile

Styrk jeres samarbejde og holdånd i samarbejde med GoTeam. Gode ledere, vil ofte skifte imellem disse ledelsestyper, alt efter hvad situationen nu kræver. Hvilke typer skifter du i mellem?

Læs videre her


teambuilding i skoven
En gruppe ledere forsøger at løse nogle af gåderne på en skovtur der giver lidt flere udfordringer end normalt. Hvilke lederstile træder mon frem hos dig, når du og dit lederteam prøver kræfter med GoTeams teambuilding for ledere?

Få et individuelt og uforpligtende tilbud på teambuilding

Kontakt os for nærmere information og bookning

De 6 ledelsesstile

Visionær Ledelse

  • Er du en leder der inspirerer og har fokus på de fælles mål og vision. Skaber du klare og tydelige visioner – hvordan kommer dette til udtryk på jeres teambuilding dag?

Autoritær Ledelse

  • Kæft trit og retning, en stil som kan være god når alle paniker! Dog en stram og overvågende stil, som kan blive udfordrende for mange mere følsomme kollegaer

Coachende Ledelse

  • Coaching har de sidste mange år været meget i fokus. Her har du fokus på, at skabe synergi i mellem medarbejderes ønsker og virksomhedens målsætninger.

Tilknyttende Ledelse

  • Skab gode relationer og skab god harmoni i teamet. En venlig leder der har fokus på god morale og hurtigt løser evt. konflikter

Demokratisk Ledelse

  • Den udprægede holdspiller der er god til at lytte i hverdagen. En ledelsesstil der er meget åben overfor andres input og favner de forskellige inputs, for at sikre “commitment”

Temposættende Ledelse

  • En meget salgsorienteret ledelsesstil med stærk fokus på performance og tal. En leder der kan sætte høje mål og ofte nå dem. Tangerer til at være noget utålmodig.

Få et uforpligtende opkald nu

Eller ring til os på 71 741 731

TDC

En meget behagelig oplevelse

5 stjerner
I anledning af vores Case Camp på Sonnerupgård Gods, leverede GoTeam en alternativ og sjov teambuilding oplevelse, som fungerede godt i forlængelse af en lang dag med faglige indslag. På dagen var instruktørerne engagerede, hjælpsomme og gode til at formidle meningen bag øvelserne.

Overordnet set var det en meget behagelig oplevelse, og jeg værdsatte personligt at kommunikationen var konkret og overskuelig. Jeg har efterfølgende kun modtaget positive tilbagemeldinger og jeg vil til hver en tid anbefale GoTeam til andre.

Rasmus Flindt – Talent & Development | TDC

✆ Bliv ringet op

Udfyld formularen nu, så ringer vi dig op inden 27 min.
Det er rart at vide hvem vi taler med.
Bliv ringet op på dit direkte nummer.

Ved at klikke accepterer du, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik og med det formål at kunne kontakte dig.

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.