GoTeams vision

“Vi vil være det mest attraktive event- & teambuilding firma i verden,
hvor høj kvalitet, holdånd og glæde, skaber rammerne for udvikling af mennesker.”

Om GoTeam

– Hjælper dig og dit team fremad!


GoTeam har leveret teambuilding og sjove firmaevents siden 1997.

Vi har udviklet og finpudset særligt designede forløb og aktiviteter gennem mere end 20 år, og det betyder at vi kan løse de behov, du måtte have – til din fulde tilfredshed og mere til!

Vi kommer gerne til din virksomhed og afholder arrangementet med jeres faciliteter som ramme. Desuden samarbejder vi med en række særligt udvalgte kursussteder over hele landet, så vi vil altid kunne tilbyde jer de optimale rammer for netop jeres arrangement!

Uanset om du vælger vores Teambuilding eller Events vil du og dit team opleve, at der med GoTeam er plads til alle – og at alle kan være med.

Det betyder, at I undervejs bliver udfordret i passende grad – og ikke mindst at alle, selv i en varieret personalegruppe, får en rigtig god oplevelse, fra start til slut!

De bedste hilsner

Steffen, Anders og resten af GoTeam holdet.

Mission

”Vi brænder for at udvikle mennesker og virksomhedskulturer og for at synliggøre, at vores forskelligheder er vores fælles styrke! Det gør vi på baggrund af dokumenteret teori og ved at tilbyde sjove, relevante oplevelser og udviklende aktiviteter”

Vision

”Vi vil være det mest attraktive event- & teambuilding firma i verden,
hvor høj kvalitet, holdånd og glæde, skaber rammerne for udvikling af mennesker.”

Køb teambuilding til virksomheden

Hør mere om dine muligheder

71 741 731

Åben hverdage 9-17