GoTeam >>

– Hjælper dig og dit team fremad!

GoTeam har leveret teambuilding og sjove firmaevents siden 1997.

Vi har udviklet og finpudset særligt designede forløb og aktiviteter gennem mere end 20 år, og det betyder at vi kan løse de behov, du måtte have – til din fulde tilfredshed og mere til!

Vi kommer gerne til din virksomhed og afholder arrangementet med jeres faciliteter som ramme. Desuden samarbejder vi med en række særligt udvalgte kursussteder over hele landet, så vi vil altid kunne tilbyde jer de optimale rammer for netop jeres arrangement!

Uanset om du vælger vores Teambuilding eller Events vil du og dit team opleve, at der med GoTeam er plads til alle – og at alle kan være med.

Det betyder, at I undervejs bliver udfordret i passende grad – og ikke mindst at alle, selv i en varieret personalegruppe, får en rigtig god oplevelse, fra start til slut!

Vidste du i øvrigt at…?

  • Vi har udviklet og finpudset vores aktiviteter siden 1997, og GoTeam er faktisk blandt de allerførste professionelle teambuilding-udbydere i Danmark.
  • Du er garanteret teambuilding af højeste kvalitet – leveret til dig og dit team af GoTeams erfarne, engagerede og imødekommende instruktører.
  • Det er nemt og enkelt at komme i gang med GoTeam. Ud fra jeres ønsker og behov skræddersyr vi det helt rigtige event til netop dig og dit team.

Glæd dig til spændende aktiviteter

Glæd dig derfor til at kaste dig ud i spændende og udfordrende aktiviteter! Skab grobund for fællesskab, læring og udvikling for hele holdet!

Tidsrejsen

Vertical drives videre under nyt navn – GoTeam.dk

1/3 - 2019

Skift i ejerkreds: Anders Søgaard Nielsen bliver partner. Vertical Development ejes nu af Steffen og Anders.

15/2 - 2019

Milepæl: +25 instruktører.

2/2 - 2018

Vertical Development I/S bliver til Vertical Development ApS

1/1 - 2017

Milepæl: +15 instruktører, og flere produkter tilføjes.

11/6 - 2008

Steffen Andreasen rejser jorden rundt for at finde nye, spændende aktiviteter og ideer. Turen går bl.a. til New Zealand for at finde inspiration i AJ Hackett’s nytænkende adventure-univers.

25/8 - 2000

4 gode venner stifter et selskab, med fokus på teambuilding.

1/11 - 1997