Virker teambuilding?

Professionelle og velafprøvede teambuilding-forløb har gennem årtier vist sig utrolig effektive for et utal af virksomheder og organisationer, som alle har ønsket at knytte medarbejdere og teams tættere sammen. Effekten viser sig bl.a. i form af fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed – individuelt og fælles for teamet.

Teams med stærk sammenhængskraft trives og performer ganske enkelt bedre.
Utallige studier har fx påvist sammenhængen mellem god teambuilding og forøget trivsel, motivation og performance – senest via et studie fra Copenhagen Business Academy.
(se nedenstående uddrag af konklusionen):

“Vi har gennem vores teambuilding-studie defineret en tydelig sammenhæng i motivation, kommunikation og produktivitet i forbindelse med afholdelse af teambuilding. Der er en klar, positiv tendens inden for både motivationen og kommunikationen – størstedelen af både virksomhederne og medarbejderne melder tilbage om en mærkbar forandring af disse efter teambuilding.
[…] Hele 80 % af de adspurgte virksomheder oplever en forbedring af den interne kommunikation efter teambuilding, og det samme gælder 71 % af de ansatte.”

teambuilding hos jeres virksomhed og glade mennesker

Teambuilding handler helt grundlæggende om at skabe sammenhængskraft – og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i et team.
Sammenhængskraften skaber du effektivt med et teambuildingforløb, der har fokus på gode fællesoplevelser, der på underholdende vis understøtter og styrker kommunikationen og samarbejdsevnen i dit team. Læs evt. mere om: Hvad er teambuilding?

Professionelt og velafprøvet teambuilding

Når du vælger GoTeam til teambuilding i jeres virksomhed, er du derfor sikret velafprøvede, professionelle og anerkendte teambuilding-aktiviteter, som er udviklet og finpudset gennem mere end 20 år – leveret til dig og dit team af GoTeams erfarne, engagerede og imødekommende instruktører.

Du får:

Fornyet arbejdsglæde & medejerskab

GoTeams teambuilding-aktiviteter skræddersyes til dig og dit team, så de imødekommer netop jeres ønsker og behov. Du får nem adgang til en verden af spændende, sjove udfordringer og oplevelser, som vil styrke sammenhængskraften, kommunikationen og samarbejdsevnen i dit team. Det giver fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed i det daglige.

Så glæd dig til at bryde med dagligdagens vante rammer og bringe nye kompetencer i spil, når du og dit team i fællesskab kaster jer ud i både udfordrende og sjove teambuilding-øvelser. Du bliver med garanti positivt overrasket over både dig selv og dit team, når endnu en øvelse gennemføres med fælles gejst, latter og sejrsglæde.

Det knytter jer tættere sammen og motiverer jer til at nå nye højder – både individuelt og som team.

Hør mere om dine teambuilding muligheder

Kontakt os på:

71 741 731