sjoveste teambuilding her i skoven

Sjoveste Teambuilding

GoTeam -- Quick Boozt

Prøv den sjoveste teambuilding!

GoTeam -- Quick Boozt

teambuilding pile

Teambuilding

Få det perfekte afbræk i jeres program -- hvor I får rørt jer, konkurreret og grinet sammen.

skjold

Quick Boozt

Prøv den sjoveste teambuilding -- Instant fun & new energi!

Kalender ikon

Dato/Tid

Teambuilding i ca. 1,5 time -- mulighed for længere tid efter ønske.

Telefon ikon

Kontakt

Lyder det som noget for jer?
Så ring nu:

71 741 731

Quick Boozt Teambuilding

Prøv den sjoveste teambuilding -- Instant fun & new energi!

Få det perfekte afbræk i jeres program -- hvor I får rørt jer, konkurreret og grinet en masse sammen -- og tanket masser af ny energi, så I er klar til jeres resterende program!

Quick Boozt teambuilding er for jer, der vil have alle fordelene ved sjov teambuilding, men ikke vil afsætte mere end 1,5 time til det.

Vi har samlet vores sjoveste teambuilding aktiviteter og givet dem en ‘kreativ kogevask’… Så du får hele 4 forskellige aktiviteter på blot 1,5 time! Det giver masser af sjov og action for dig og dit hold.

Quick Boozt tanker jer alle op med ny energi, så I er friske og motiverede til resten af jeres program for dagen.

Tøv ikke med at vælge Quick Boozt -- det er et sikkert hit hver gang!

Sjoveste teambuilding i skoven

Prøv de sjove aktiviteter som:

Tower of Power

  • Byg et tårn ved at styre det lille kran-hoved, der hænger udspændt mellem jer. Det kræver koncentration og samarbejde og klar kommunikation fra alle deltagere.

Leonardo’s secrets -- the Da Vinci Bridge

  • Kast jer ud i konstruktionen af denne geniale lille bro, der hviler på et selvbærende princip -- og vær klar til at kompleksiteten og intensiteten får et nøk eller to opad undervejs 🙂

The Pipeline

  • Sjov og intens samarbejdsopgave, hvor I skal holde tungen lige i munden og koordinere og justere løbende på jeres plan. Garanti for både høje grin og de bedste high fives!

Øksekast

  • Prøv kræfter med den tveæggede konkurrence kasteøkse, eller den lettere tomahawk. Det er en suveræn følelse at se øksen rotere i luften, for derefter at sætte sig i midten af den tykke poppelskive -- Bulls Eye!

Jeg har kun haft gode oplevelser med GoTeam, og vil varmt anbefale GoTeam til både små og store grupper mennesker, der ønsker at blive rystet sammen eller møde hinanden i nye spændende udfordringer.

Author

★★★★★
Martin Christensen
Glad kunde

Super arrangement, gode udfordringer, alle kan deltage ung som gammel, instruktørerne gode til at skabe en sjov stemning.

Jacob Viking

★★★★★
Jacob Andersen
Viking Malt A/S

Er du klar til teambuilding?

Vi er klar til at skabe den bedste og sjoveste teambuilding

Andre sjove teambuilding aktiviteter

Teambuilding aktiviteter -- hvor alle kan være med!

GoTeam Fun Challenge

-- en sjov teambuilding konkurrence!
I skarp og sjov konkurrence kæmper I mod jeres kollegaer i forskellige aktiviteter! Her bliver I udfordret og skaber rammerne for samarbejde, kommunikation og fællesskab!

GoTeam Urban Rally

-- avanceret skattejagt i byen!
Prøv skattejagtens intensitet og fantastiske fællesoplevelser i ét og samme teambuilding arrangement! I får “drøn på” og massere af sjove opgaver undervejs!

GPS Teambuilding

-- GPS løb der udfordrer!
GoTeam har et af de mest sjove og udfordrende GPS løb, tør du prøve? Stærk holdindsats, strategi og kløgt er vigtigt for, at skabe jeres succes!

 

Ofte Stillede Spørgsmål til Quick Boozt

 

Hvad er Quick Boozt?

GoTeam Quick Boozt er et sjovt og opfriskende skud energi til kroppen, hjernen og fællesskabet -- pakket ind i en ca 1,5 times teambuilding konkurrence -- på den sjoveste måde!

Hvor mange kan deltage i Quick Boozt?

Uanset hvor få eller hvor mange I er -- kan du vælge Quick Boozt. I deles i hold, som konkurrerer om at løse øvelserne på bedst mulig vis og dermed opnå det højeste antal point.

Hvilken lokation foregår Quick Boozt på?

Quick Boozt kan foregå præcis der, hvor du ønsker, det skal foregå. Vi kommer gerne til jeres virksomhed eller kursussted, men I kan også vælge mellem et væld af gode lokationer i København, Sjælland eller resten af Danmark, vi samarbejder med.

Kan alle være med i Quick Boozt?

Ja! Alle kan være med! Vi sørger for at alle får den sjoveste teambuilding oplevelse! Alle udfordres i selvvalgt og passende grad fra start til slut. Her bliver ingen udstillet, og alle tager den rolle, de har lyst til og mod på. Alle bliver en vigtig del af løsningen af aktiviteten -- det er blandt andet derfor at dette koncept er så populært blandt vores deltagere.

Hvilke kompetencer arbejder vi med i Quick Boozt?

Det skal være sjovt og give fornyet energi til den enkelte og til hele holdet -- det er det overordnede mål med Quick Boozt! Selve aktiviteterne udfordrer jeres kreative side, logiske sans, kommunikation og samarbejde -- og evne til hurtigt at udtænke og følge en fælles plan. Det er teambuilding når det sjovest og allerbedst!

Derfor skal du vælge Quick Boozt!

Vælg Quick Boozt hvis du ønsker et sjovt og engagerende teambuilding event -- der giver et skud frisk energi og sjove fællesoplevelser til dig og dit team!

Book Quick Boozt teambuilding i dag!

Ring: 71 741 731 -- eller send en forespørgsel nu.