Skab fælles retning

Kick off event – Køb teambuilding!

96% ringes op inden for: 12 min.

Børsen logo
Elgiganten logo
Tryg logo
Mærsk logo
Microsoft logo
Nordea logo


Teambuilding → Fælles Mål

Køb Teambuilding og styrk fælles mål!

For teams der fx står over for implementering af en ny strategi, en sammenlægning af afdelinger eller en produktlancering, er motivation, fælles retning og medejerskab afgørende for et godt resultat.

Er kommunikationen og forståelsen for den fælles retning helt i top i dit team – eller kan den blive endnu bedre?

Fokus på det fælles mål

– Skab retning, trivsel og bundlinje!

Det er så vigtigt at lægge godt fra land – at få en god start og komme godt afsted. Det gælder uanset om du står og skal implementere en ny strategi, lægge to afdelinger sammen, lancere et nyt produkt eller noget helt fjerde…

Jeres fælles kræfter udnyttes bare bedst, når alle har det fælles mål for øje og forstår vejen dertil – så trækker I nemlig i den samme retning!

Hvordan vil du løse de fascinerende og frustrerende BrainTeasers på Gåde-øen, når vigtig viden er spredt tilfældigt hos jer alle? Hvordan samler du trådene og skaber effektiv erfarings-overlevering, så I kan stå på skuldrene af hinanden og udnytte kumuleret viden?

Bliv udfordret og skærpet – og find den rette vej sammen som et hold!

Danske Spil udtalelse om teambuilding

Et kæmpe hit hele vejen igennem!

5 stjerner
Steffen & GoTeam hjalp os med at arrangere og facilitere Highlands Games for os til vores strategi – og teambuildingdag. Målet var at ryste en ny marketingafdeling sammen på 35 personer, hvor folk blev udfordret med opgaver, udenfor de vante rammer.
Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra alle deltagere, og kan varmt anbefale dette teambuilding kursus til andre, der står og mangler en god teambuilding facilitator. Trods blæsevejret, gjorde Steffen & GoTeam alt for at vi havde en god eftermiddag, og det var et kæmpe hit hele vejen igennem.

Christine Danesø – Project Manager & Media Buyer | Danske Spil


ledergruppe på kursuscentre

Skab fælles retning

– Klar retning skaber resultater!
  • Bring kommunikation og fælles mål i fokus
  • Tydeliggør vigtigheden af en klar fælles retning
  • Viser at alle i teamet er vigtige tandhjul, der skal fungere, for at I performer som en enhed

Kanaliser jeres energi i samme retning. Herved sikrer du, at dit team har samme mål for øje – og at individuelle kompetencer og ideer bidrager til fællesskabets succes.

Hør mere om dine teambuilding muligheder

Kontakt os på:

71 741 731