Hvordan foregår teambuilding?

Målet med teambuilding er grundlæggende at skabe sammenhængskraft og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i et team.

Vejen mod målet går gennem fælles aktiviteter og øvelser, hvor teamet fx fokuserer på at håndtere ofte velkendte problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde.

De fælles aktiviteter og øvelser varierer alt efter teambuilding-udbyder – og omfatter alt fra samarbejdsøvelser i forbindelse med løsning af spørgsmål og gåder, madlavning og rollespil til fysiske aktiviteter og øvelser såsom kajakroning, rapelling og overlevelsesture.

teambuilding i skoven

Teambuilding med GoTeam?

GoTeams teambuilding-aktiviteter skræddersyes til dig og dit team, så de imødekommer netop jeres behov. Du får nem adgang til en verden af spændende, sjove udfordringer og oplevelser, som vil skabe sammenhængskraft og styrke motivationen, samarbejdsevnen og performance i dit team. Det giver fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed i jeres daglige samarbejde.

Når du vælger GoTeams teambuilding kurser, vil du opleve, at der er plads til alle – og at alle kan være med. Fra start til slut. Det betyder, at du og dit team bliver udfordret i passende grad undervejs, så I sammen står endnu stærkere, når I som team møder fremtidens udfordringer.

GoTeams teambuilding foregår fx ved, at I inddeles i hold, som hver skal gennemføre en række forskellige samarbejdsøvelser og øvelser med fokus på, at skabe bedre kommunikation, som imødekommer behovene, problemstillingerne og/eller udfordringerne i lige netop dit team.

Samarbejdsøvelserne i hold suppleres ofte med individuelle aktiviteter – fx i form af

  • Bueskydning
  • Øksekast
  • Rapelling
  • og mange andre sjove øvelser

Alle øvelser og aktiviteter er udviklet, så de motiverer og engagerer – og gør jer klogere på jer selv og hinanden.
Glæd jer til at kaste jer ud i spændende, lærerige og sjove teambuilding øvelser og aktiviteter, der skaber et stærkt fundament for dit team, når I sammen møder fremtidens udfordringer.

Mange kompetencer kommer i spil, og I bliver med garanti positivt overraskede over jer selv og hinanden undervejs – med fællesskabet og den gode oplevelse i centrum.

I vil hver især føle jer som en vigtig del af det tandhjul, der skal fungere, for at I når jeres fælles mål – og sammen mærker, hvordan jeres succes giver vinger!