Hvad er teambuilding?

Teambuilding er opbygning af et teams samarbejde! Et solidt og godt team består ofte af forskellige gode kompetencer! Det er også de kompetencer, der samlet set er den store styrke i teamet! Formålet er derfor at løftet det gode samspil frem – så teamet bliver endnu bedre sammen.

Video: Hvad er teambuilding?

Hvad er teambuilding?

Teambuilding og effekt – op til 80% forbedring!

Der er lavet flere undersøgelser om effekt og udbyttet af teambuilding. GoTeam har været med i sådan undersøgelse, og resultatet var markant!

Læs uddrag af undersøgelsen her

Redskaberne er fælles teambuilding aktiviteter og øvelser, hvor teamet – væk fra dagligdagens vante rammer – fx fokuserer på at håndtere ofte velkendte problemstillinger og udfordringer fra dagligdagens samarbejde og kommunikation i teamet.

Teambuilding med GoTeam!

Steffen Andreasen GoTeam
Steffen Andreasen var medstifter af GoTeam helt tilbage i 1997. Dengang under navnet TempoTours.

Professionel og velafprøvede teambuilding arrangementer har gennem årtier vist sig utrolig effektive for et utal af virksomheder og organisationer, som alle har ønsket at knytte medarbejdere og teams tættere sammen. Ja, at smøre de fælles tandhjul, så at sige.

Effekten viser sig bl.a. i form af fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed – individuelt og fælles for teamet.

Som en af Danmarks allerførste professionelle teambuilding virksomheder har GoTeam bidraget til større sammenhængskraft og styrket motivation, samarbejdsevne og high performance teams i vidt forskellige virksomheder og organisationer siden 1997.

  • GoTeam har mere end 20 års erfaring med teambuilding
  • Skab bedre samarbejde og mere arbejdsglæde
  • 100% skræddersyede tilbud

Skab arbejdsglæde med Teambuilding

GoTeams teambuilding aktiviteter skræddersyes til dig og dit team, så de imødekommer netop jeres ønsker og behov. Du får nem adgang til en verden af spændende, sjove og fællesskabende udfordringer og oplevelser, som vil styrke sammenhængskraften, kommunikationen og samarbejdsevnen i dit team. Det giver fornyet arbejdsglæde, medejerskab og målrettethed i det daglige.

Så glæd dig til at bryde med dagligdagens vante rammer og bringe nye kompetencer i spil, når du og dine kollegaer i fællesskab kaster jer ud i både udfordrende og sjove aktiviteter eller de mere målrettede kurser. Du bliver med garanti positivt overrasket over både dig selv og dit team, når endnu en øvelse gennemføres med fælles gejst, latter og sejrsglæde.

Det knytter jer tættere sammen og motiverer jer til at nå nye højder – både individuelt og som team.

Vi afholder teambuilding arrangementer over hele Danmark, og har netop udvidet med flere gode lokationer, hvor vi afholder teambuilding på Sjælland.

Ønsker du at læse mere om teambuilding kan du: