Firmaevents

– Et sjovt firmaarrangement

GoTeam skaber unikke events, der samler – socialt og kollegialt!

Kast jer ud i spændende aktiviteter, der fyrer godt op under stemningen og knytter jer tættere sammen både som kollegaer og som mennesker!

Vælg anledningen til jeres event herunder – så er du godt på vej til at skabe årets event!

firmaevents med GoTeam er altid en fest
Firmaevents med GoTeam er altid en fest. Få hjælp til hele planlægningen, eller blot dele af den. I har det gode humør, så sikrer vi de sjove rammer og morsomme teambuilding indslag. Firma arrangementer kan fås i alle størrelser!

cb systemer

Vi kan varmt anbefale GoTeam

Vi kan varmt anbefale GoTeam til diverse events og teambuilding oplevelser. Korrespondancen og planlægningen af arrangementet foregik nemt og der var hurtige tilbagemelding med forslag frem mod det endelige tilbud. Vi havde en fantastisk oplevelse med de dygtige instruktører som førte os igennem sjove oplevelser i ’Herregårdens hemmeligheder’ til årets sommerfest i de skønne omgivelser på Sonnerupgaard Gods. Alt var velplanlagt og levede fuldt op til det lovede, og vi har kun positivt at sige om arrangementet. Alle medarbejdere kunne være med uanset alder, størrelse etc., og instruktørerne sørgede for at vi alle fik en god og hyggelig oplevelse. Instruktørerne vil vi fremhæve som noget særligt, idet vi oplevede dem som utroligt engagerede, behagelige og i et fantastisk humør, som var med til at skabe den gode stemning. Vi vil helt sikkert bruge GoTeam igen en anden gang.

Betina Steneman – Salgskoordinator | C&B Systemer

Hvilket firmaevent ønsker du?

– Goteam både planlægger og bidrager med gode indslag


kick-off arrangement med god spisning til

Kick off arrangement

Få samlet jeres fokus og sørg for at at alle har det fælles mål for øje – det er selve forudsætningen for at I kan forene jeres kræfter og arbejde effektivt og samlet i den rigtige retning! Det øger både jeres samlede styrke og motivation – og chancen for succes!

 • Gi’r jer et stort motivationsboost
 • Skaber fælles retning
 • Hos Jer eller på et af vores gode kursussteder

Julefrokost

Hvem siger at julefrokosten skal ligne den fra sidste år? Fyr op under stemningen og holdånden med en sjov og energiskabende event inden I sætter jer til bords!

 • Masser af grin og højt humør
 • Kan afvikles som hyggelig konkurrence
 • Gi jer selv masser at snakke om hele aftenen


Julefrokost er altid en god fest


Koncert til sommerfesten

Sommerfest

Lad GoTeam arrangere årets fest – vi krydrer gerne arrangementet med sjove aktiviteter og konkurrencer, der på samme tid beriger og begejstrer.

 • Gir brede smil og masser af energi
 • Kæmp, fest og fejr sammen
 • GoTeam finder de helt rigtige rammer

Firmafest

Skab årets firmafest – som bliver svær at slå af tronen som den bedste nogensinde! Efter middagen er der underholdning og måske ølsmagning inden bandet spiller op til dans og I fester til den lyse morgen!

 • Hos jer eller på et af DK’s bedste kursussteder
 • Vi står for det hele – eller blot for gode indslag
 • Bringer jer tættere sammen – mens I har det sjovt


Dans til firmafesten med høj hat

Brug for vejledning eller har spørgsmål?

Så ring på:

71 741 731

TDC udtalelse om teambuilding

En alternativ og sjov teambuilding oplevelse!

I anledning af vores Case Camp på Sonnerupgård Gods, leverede GoTeam en alternativ og sjov teambuilding oplevelse, som fungerede godt i forlængelse af en lang dag med faglige indslag. På dagen var instruktørerne engagerede, hjælpsomme og gode til at formidle meningen bag øvelserne.
Overordnet set var det en meget behagelig oplevelse, og jeg værdsatte personligt at kommunikationen var konkret og overskuelig. Jeg har efterfølgende kun modtaget positive tilbagemeldinger og jeg vil til hver en tid anbefale GoTeam til andre.

Rasmus Flindt – Talent & Development | TDC

Oplev det sjoveste firmaevent

– Skab smil & glæde til alle dine kollegaer!

De sjoveste firmaevents er dem, du husker – dem du og dine kollegaer taler om år efter år!

Med GoTeam får du altid tilføjet et unikt element til netop jeres event – det ‘magiske ekstra’, der sikrer jer kvalitet i både indhold og udbytte og samtidig gør selve festen endnu bedre!

Kast dine dig selv og dine kollegaer ud i spændende aktiviteter, der fyrer godt op under stemningen og knytter jer tættere sammen både som kollegaer og som mennesker!

Du vil opleve et sandt boost af energi, engagement og høje grin – og samtidig få en masse med hjem!

GoTeam bidrager gerne til jeres firmaarrangement med et aktivt indslag, men står også gerne for det hele, så du kan fokusere på at nyde og ha’ det sjovt.

Vælg anledningen til jeres firmaevent og kontakt GoTeam – så er du godt på vej til at skabe årets bedste event – det, der huskes igen og igen!

Klar til fest?

– Vi ringer dig op!

Du får her unikke, værdiskabende og sjove firmaarrangementer med dig og dine kollegaer i centrum – 100% skræddersyet!

Vi bruger gerne den ekstra tid, hvis der skulle være et spørgsmål eller to til dit kommende firmaevent. Det er der faktisk ret ofte, så udfyldt trygt formularen og bliv ringet op af GoTeams dygtige eventplanlæggere.

– Så udfyldt trygt formularen nu!

Lufthavn logo

Vi kan kun sige til andre
– Prøv det!

Hanne Slaarup | KBH’s Lufthavne A/S

✆ Bliv ringet op

Udfyld formularen nu, så ringer vi dig op inden 27 min.
Det er rart at vide hvem vi taler med.
Bliv ringet op på dit direkte nummer.

Ved at klikke accepterer du, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik og med det formål at kunne kontakte dig.

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.