Firmaevents


Vi siger ikke, at det bliver sjovt, men… det gør det!

Få fokus på alt det sjove

– Så klarer vi hele planlægningen

GoTeam skaber unikke events, der samler – socialt og kollegialt!

Kast jer ud i spændende aktiviteter, der fyrer godt op under stemningen og knytter jer tættere sammen både som kollegaer og som mennesker!

Vælg anledningen til jeres event herunder – så er du godt på vej til at skabe årets event!

Vælg firmaevent her
Sjovt firmaevent
I har det gode humør, så sikrer vi de sjove rammer og morsomme teambuilding indslag. Firma arrangementer kan fås i alle størrelser!

Vi kan varmt anbefale GoTeam til diverse events og teambuilding oplevelser. Korrespondancen og planlægningen af arrangementet foregik nemt og der var hurtige tilbagemelding med forslag frem mod det endelige tilbud. Vi havde en fantastisk oplevelse med de dygtige instruktører som førte os igennem sjove oplevelser i ’Herregårdens hemmeligheder’ til årets sommerfest i de skønne omgivelser på Sonnerupgaard Gods.

Alt var velplanlagt og levede fuldt op til det lovede, og vi har kun positivt at sige om arrangementet. Alle medarbejdere kunne være med uanset alder, størrelse etc., og instruktørerne sørgede for at vi alle fik en god og hyggelig oplevelse. Instruktørerne vil vi fremhæve som noget særligt, idet vi oplevede dem som utroligt engagerede, behagelige og i et fantastisk humør, som var med til at skabe den gode stemning.

Vi vil helt sikkert bruge GoTeam igen en anden gang.

Betina Steneman - Salgskoordinator | C&B Systemer

Hvilket firmaevent ønsker du?

– Vi både planlægger eller bidrager med gode indslag

Julefrokost
Julefest

Hvem siger at julefrokosten altid skal ligne den fra sidste år?
Red nisserne ud fra den farlige sump, stop de væmmelige Nåsåer og fodr Rudolf, så alle pakkerne kan komme sikkert frem!

Sommerfest
Sommerfest med band

Jublen bryder løs og årets største sommerfest er skudt i gang med masser af energi og gode (røver-)historier fra dagens oplevelser og udfordringer!

Hvordan løste I den dér med…?!

Firmafest
Firmafest dans

Skab årets firmafest – som bliver svær at slå af tronen som den bedste nogensinde!
Efter middagen er der underholdning og måske ølsmagning inden bandet spiller op til dans og I fester til den lyse morgen!

Reception
Reception highfive

Skab en helt særlig dag med energi og begejstring og gør dette til dagen, I husker! Hvad enten I siger farvel eller velkommen til medarbejdere, fejrer jeres fødselsdag eller indvier nye lokaler.

 

Lad GoTeam stå for jeres reception!

Kickoff arrangement
Event middag

Få samlet jeres fokus og sørg for at at alle har det fælles mål for øje – det er selve forudsætningen for at I kan forene jeres kræfter og arbejde effektivt og samlet i den rigtige retning!

Det øger både jeres samlede styrke og motivation – og chancen for succes!

Sjov teambuilding som festindslag 

– Skab festlig stemning med en god icebreaker

Vi brugte GoTeam’s teambuilding som et sjovt og aktiverende afbræk i et koncentreret 2 dages afdelingsseminar.

Under seminaret arbejdede vi intensivt videre med at forstå afdelingens egne processer og på at øge samarbejdet mellem afdelingens forskellige teams, så vi bruger hinandens kompetencer til de rigtige opgaver, på det rigtige tidspunkt. Ved teambuilding var vi derfor inddelt i hold på tværs af afdelingens teams. GoTeam’s aktiviteter var en god blanding af opgaver der krævede hjernegymnastik og intensivt samarbejde mellem hele holdet, og sjove fysiske aktiviteter som bueskydning – det hele i konkurrence med de andre hold.

Teambuildingen var en god måde at lære nye og gamle kollegaer på tværs af teams lidt bedre at kende, samtidig med at det iltede hjernen og fik gang i kroppen ovenpå nogle intensive dage. Som medarbejder føles det lidt som en luksus eller forkælelse at få mulighed for at deltage i, fordi det er så forskelligt fra en normal arbejdsdag.

Mette Marie Dissing - QC Chemist | Novo Nordisk

Oplev det sjoveste firmaevent

– Skab smil & glæde til alle dine kollegaer!

De sjoveste firmaevents er dem, du husker – dem du og dine kollegaer taler om år efter år!

Med GoTeam får du altid tilføjet et unikt element til netop jeres event – det ‘magiske ekstra’, der sikrer jer kvalitet i både indhold og udbytte og samtidig gør selve festen endnu bedre!

Kast dine dig selv og dine kollegaer ud i spændende aktiviteter, der fyrer godt op under stemningen og knytter jer tættere sammen både som kollegaer og som mennesker!

Du vil opleve et sandt boost af energi, engagement og høje grin – og samtidig få en masse med hjem!

GoTeam bidrager gerne til jeres firmaarrangement med et aktivt indslag, men står også gerne for det hele, så du kan fokusere på at nyde og ha’ det sjovt.

Vælg anledningen til jeres firmaevent og kontakt GoTeam – så er du godt på vej til at skabe årets bedste event – det, der huskes igen og igen!

Klar til fest?

– Vi ringer dig op!

Du får her unikke, værdiskabende og sjove firmaarrangementer med dig og dine kollegaer i centrum – 100% skræddersyet!

Vi bruger gerne den ekstra tid, hvis der skulle være et spørgsmål eller to til dit kommende firmaevent. Det er der faktisk ret ofte, så udfyldt trygt formularen og bliv ringet op af GoTeams dygtige eventplanlæggere.

Vi kan kun sige til andre
– prøv det!

Hanne Slaarup - KBH's Lufthavne A/S

Bliv ringet op

Det er altid rart, at vide hvem vi taler med.
Skriv dit direkte nummer.
Vi sender dig selvfølgelig en bekræftelse.

✓ Forvent svar indenfor: 14 min.