Firmaarrangementer

Oplev et unikt arrangement der skaber glæde og sammenhold – og løfter jeres fællesskab!

Firmaarrangementer

Få et arrangement alle husker!

GoTeam skaber unikke events, der samler – socialt og kollegialt!

Læs lidt mere her

Jeg har kun haft gode oplevelser med GoTeam, og vil varmt anbefale GoTeam til både små og store grupper mennesker, der ønsker at blive rystet sammen eller møde hinanden i nye spændende udfordringer.

Author

★★★★★
Martin Christensen
Glad kunde

Super arrangement, gode udfordringer, alle kan deltage ung som gammel, instruktørerne gode til at skabe en sjov stemning.

Jacob Viking

★★★★★
Jacob Andersen
Viking Malt A/S

Få dét firmaarrangement kollegaerne ønsker!

Kickoff Arrangement

Kickoff Arrangement
Få samlet jeres fokus og sørg for at at alle har det fælles mål for øje – det er selve forudsætningen for at I kan forene jeres kræfter og arbejde effektivt og samlet i den rigtige retning! Det øger både jeres samlede styrke og motivation – og chancen for succes!

Sjov teambuilding

Sjov teambuilding
Måske dit hold bliver den næste vinder i klanernes kamp? Her får du både mulighed for sjov teambuilding og en lidt anderledes teambuilding med tema og “let” udklædning!

 
Sommerfest

Lad GoTeam arrangere årets fest -- vi krydrer gerne arrangementet med sjove teambuilding aktiviteter og konkurrencer, der på samme tid beriger og begejstrer.

Julefrokost

Hvem siger at julefrokosten skal ligne den fra sidste år? Fyr op under stemningen og holdånden med en sjov og energiskabende event inden I sætter jer til bords!

Firmafest

Skab årets firmafest! Efter middagen er der underholdning og måske ølsmagning inden bandet spiller op til dans og I fester til den lyse morgen!

 

Oplev det sjoveste firmaevent

– skab smil & glæde til alle dine kollegaer!

De sjoveste firmaevents er dem, du husker – dem du og dine kollegaer taler om år efter år!

Med firmaarrangementer fra GoTeam får du altid tilføjet et unikt element til netop jeres event – det ‘magiske ekstra’, der sikrer jer kvalitet i både indhold og udbytte og samtidig gør selve festen endnu bedre!

Kast dig selv og dine kollegaer ud i spændende aktiviteter, der fyrer godt op under stemningen og knytter jer tættere sammen både som kollegaer og som mennesker!

Du vil opleve et sandt boost af energi, engagement og høje grin – og samtidig få en masse med hjem!

GoTeam bidrager gerne til jeres firmaarrangement med et aktivt indslag -- fx teambuilding, men står også gerne for det hele, så du kan fokusere på at nyde og ha’ det sjovt.

Vælg anledningen til jeres firmaevent og kontakt GoTeam – så er du godt på vej til at skabe årets bedste event – det, der huskes igen og igen!

Fortæl os om dine tanker, ønsker & behov

Vi ringer dig op, inden for 30 min.