Anbefalinger

Hvad siger kunderne om GoTeam

– året 2019 –

5 stjerner teambuilding udtalelser

✆ Bliv ringet op

Udfyld formularen nu, så ringer vi dig op inden 27 min.
Det er rart at vide hvem vi taler med.
Bliv ringet op på dit direkte nummer.

Ved at klikke accepterer du, at vi behandler dine data i henhold til vores persondatapolitik og med det formål at kunne kontakte dig.

Vi behandler dine oplysninger 100% fortroligt.

Børsen logo
Elgiganten logo
Tryg logo
Mærsk logo
Microsoft logo
Nordea logo
Danske Spil udtalelse om teambuilding

Et kæmpe hit hele vejen igennem!

5 stjerner
Steffen & GoTeam hjalp os med at arrangere og facilitere Highlands Games for os til vores strategi – og teambuildingdag. Målet var at ryste en ny marketingafdeling sammen på 35 personer, hvor folk blev udfordret med opgaver, udenfor de vante rammer.
Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra alle deltagere, og kan varmt anbefale dette teambuilding kursus til andre, der står og mangler en god teambuilding facilitator. Trods blæsevejret, gjorde Steffen & GoTeam alt for at vi havde en god eftermiddag, og det var et kæmpe hit hele vejen igennem.

Christine Danesø – Project Manager & Media Buyer | Danske Spil

TDC

Kommunikationen var konkret og overskuelig

5 stjerner
I anledning af vores Case Camp på Sonnerupgård Gods, leverede GoTeam en alternativ og sjov teambuilding oplevelse, som fungerede godt i forlængelse af en lang dag med faglige indslag. På dagen var instruktørerne engagerede, hjælpsomme og gode til at formidle meningen bag øvelserne.

Overordnet set var det en meget behagelig oplevelse, og jeg værdsatte personligt at kommunikationen var konkret og overskuelig. Jeg har efterfølgende kun modtaget positive tilbagemeldinger og jeg vil til hver en tid anbefale GoTeam til andre.

Rasmus Flindt – Talent & Development | TDC

nne er også glade

Et perfekt arrangement

5 stjerner
Det var et perfekt arrangement i afholdt og jeres fleksibilitet grundet vejrliget var prisværdigt!!

Richardt Sonnichsen – Director, Active Products MSc Chem. Eng. | NNE

Få et 100% uforpligtende opkald

Eller ring til os på 71 741 731

cb systemer

Vi kan varmt anbefale GoTeam

5 stjerner
Vi kan varmt anbefale GoTeam til diverse events og teambuilding oplevelser. Korrespondancen og planlægningen af arrangementet foregik nemt og der var hurtige tilbagemelding med forslag frem mod det endelige tilbud. Vi havde en fantastisk oplevelse med de dygtige instruktører som førte os igennem sjove oplevelser i ’Herregårdens hemmeligheder’ til årets sommerfest i de skønne omgivelser på Sonnerupgaard Gods. Alt var velplanlagt og levede fuldt op til det lovede, og vi har kun positivt at sige om arrangementet. Alle medarbejdere kunne være med uanset alder, størrelse etc., og instruktørerne sørgede for at vi alle fik en god og hyggelig oplevelse. Instruktørerne vil vi fremhæve som noget særligt, idet vi oplevede dem som utroligt engagerede, behagelige og i et fantastisk humør, som var med til at skabe den gode stemning. Vi vil helt sikkert bruge GoTeam igen en anden gang.

Betina Steneman – Salgskoordinator | C&B Systemer

Folketinget

En god ryste-sammen-oplevelse!

5 stjerner
Vi havde en skæg, udfordrende og begivenhedsrig dag. Samtlige af de tilbagemeldinger vi har fået i planlægningsgruppen har været særdeles positive. Essensen af vores tur må være ‘en god ryste-sammen-oplevelse!

Marianne Ammitzbøll – Specialkonsulent | Folketingets EU-sekretariat

Køb teambuilding til virksomheden i dag!

Hør mere om dine muligheder

71 741 731

Åben hverdage 9-17

Novo

En god måde at lære nye og gamle kollegaer

5 stjerner
Teambuildingen var en god måde at lære nye og gamle kollegaer på tværs af teams lidt bedre at kende, samtidig med at det iltede hjernen og fik gang i kroppen ovenpå nogle intensive dage. Som medarbejder føles det lidt som en luksus eller forkælelse at få mulighed for at deltage i, fordi det er så forskelligt fra en normal arbejdsdag.

Mette Marie Dissing – QC Chemist | Novo Nordisk

Iveco logo

Efter kurset var vi rystet rigtig godt sammen!

5 stjerner
Vi var rigtig glade for arrangementet og har promoveret det internt i huset. På vores teambuildingdag var der mange forskellige medarbejdere fra flere lande og alle med forskellige kompetencer. Efter kurset var vi rystet rigtig godt sammen og vores samarbejde har udviklet sig yderligere efterfølgende.

Bent Brandt Andersen – Logistics & Sales support Manager | Iveco Nordics & Baltics

Er du helt overbevidst nu?

Ja, giv mig et uforpligtende opkald

advokatsamfundet logo

En helt utrolig venlig modtagelse!

5 stjerner
Vores blandede gruppe på knap 50 personer var meget begejstrede for ’Herregårdens hemmeligheder’. Aktiviteterne var varierede, der var ingen pres, men derimod en helt utrolig venlig modtagelse ved hver post. Vi lærte, at det er uforudsigeligt, hvilke medarbejdere der brillerer ved hvilke udfordringer. På den måde stod vi alle lige, og forskellige kompetencer kom i spil ved hver post.

Maria Elena Klüver – Administrationschef | Advokatsamfundet