Anbefalinger

Hvad glade kunder har at sige om GoTeam ♥

I anledning af vores Case Camp på Sonnerupgård Gods, leverede GoTeam en alternativ og sjov teambuilding oplevelse, som fungerede godt i forlængelse af en lang dag med faglige indslag. På dagen var instruktørerne engagerede, hjælpsomme og gode til at formidle meningen bag øvelserne.

Overordnet set var det en meget behagelig oplevelse, og jeg værdsatte personligt at kommunikationen var konkret og overskuelig. Jeg har efterfølgende kun modtaget positive tilbagemeldinger og jeg vil til hver en tid anbefale GoTeam til andre.

Rasmus Flindt - Talent & Development | TDC

Det var et perfekt arrangement i afholdt og jeres fleksibilitet grundet vejrliget var prisværdigt!!

Richardt Sonnichsen - Director, Active Products MSc Chem. Eng. | NNE

Vi kan varmt anbefale GoTeam til diverse events og teambuilding oplevelser. Korrespondancen og planlægningen af arrangementet foregik nemt og der var hurtige tilbagemelding med forslag frem mod det endelige tilbud. Vi havde en fantastisk oplevelse med de dygtige instruktører som førte os igennem sjove oplevelser…

Betina Steneman - Salgskoordinator | C&B Systemer

Mangler du liiige det sidste?

...Så bliv helt overbevist nu

Målet var at ryste en ny marketingafdeling sammen på 35 personer, hvor folk blev udfodret med opgaver, udenfor de vante rammer.

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra alle deltagere, og kan varmt anbefale dette teambuilding kursus til andre, der står og mangler en god teambuilding facilitator.

Trods blæsevejret, gjorde Steffen & GoTeam alt for at vi havde en god eftermiddag, og det var et kæmpe hit hele vejen igennem.

Christine Danesø - Project Manager & Media Buyer | Danske Spil

Vi havde en skæg, udfordrende og begivenhedsrig dag. Samtlige af de tilbagemeldinger vi har fået i planlægningsgruppen har været særdeles positive. Essensen af vores tur må være ‘en god ryste-sammen-oplevelse!

Marianne Ammitzbøll - Specialkonsulent | Folketingets EU-sekretariat

Vi brugte GoTeam’s teambuliding som et sjovt og aktiverende afbræk i et koncentreret 2 dages afdelingsseminar.

Under seminaret arbejdede vi intensivt videre med at forstå afdelingens egne processer og på at øge samarbejdet mellem afdelingens forskellige teams, så vi bruger hinandens kompetencer til de rigtige opgaver, på det rigtige tidspunkt. Ved teambuilding var vi derfor inddelt i hold på tværs af afdelingens teams.
GoTeams aktiviteter var en god blanding af opgaver der krævede hjernegymnastik og intensivt samarbejde mellem hele holdet, og sjove fysiske aktiviteter som bueskydning – det hele i konkurrence med de andre hold.

Teambuildingen var en god måde at lære nye og gamle kollegaer på tværs af teams lidt bedre at kende, samtidig med at det iltede hjernen og fik gang i kroppen ovenpå nogle intensive dage. Som medarbejder føles det lidt som en luksus eller forkælelse at få mulighed for at deltage i, fordi det er så forskelligt fra en normal arbejdsdag.

Mette Marie Dissing - QC Chemist | Novo Nordisk

Er du også blevet…

Inspireret til at starte jeres nye eventyr?

Så kontakt os på:

71 741 731